Wie zijn Reconnect2Nature?

Reconnect2Nature is opgericht in 2018, en is ontstaan, hoe kan het ook anders, tijdens een lang gesprek in de Franse Ardennen rond een kampvuur.

De organisatie bestaat uit Erik, die tevens coördinator en organisator is, En Nienke, die stage loopt. Afhankelijk van de inhoud van de reis, zijn er een aantal vaste- en gast- instructeurs. – Mensen die stuk voor stuk op hun gebied uitstekende papieren hebben, zowel de opleiding, als de ervaring. Deze specialisten werken vanuit hun eigen zelfstandige onderneming en gaan voor de duur van het project een verbintenis aan.

Zo ben je altijd verzekerd van de juiste begeleiding!

Hieronder stellen we een aantal mensen voor:

Erik

Erik was als kind altijd in de natuur te vinden, echter door studie en carrière is dat naar de achtergrond geraakt. Na een burnout en een ernstige ziekte besloot hij het roer om te gooien, en een betere balans te vinden. Na een aantal kampeer en survival trips merkte hij dat hij niet alleen tijdens deze reizen volledig ontspannen was, maar ook daarna weer volledig opgeladen was om zich weer vol overgave in de rat race te storten.  Erik is eigenaar van een succesvol IT bedrijf, en adviseert / coördineert grote veranderingen op IT gebied bij multinationals, overheid en financiële instellingen. Het geheim van zijn succes is mindfulness en balans – deze vindt hij in de natuur.

Hij besloot deze kennis te delen en anderen te helpen die vastlopen en een duwtje in de rug kunnen gebruiken, en wie kan dat niet!

Erik is eigenaar en oprichter van Reconnect2Nature, hij houdt zich bezig met de organisatie, communicatie en coordinatie van Reconnect2Nature.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.